প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা পি. গোপীনাথন নায়রনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
06 JUL 2022 10:05AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মমিং লৈরবা গান্ধীয়ন অমসুং নীংতম লান্মী শ্রী পি. গোপীনাথন নায়রনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রী ত্বিত তৌখি:
“শ্রী পি. গোপীনাথনবু মহাক্না ভারতকী নীংতম ইহৌদা শরুক তমখিবা অমসুং গান্ধীয়নগী ৱাখল্লোনশিং অদু ঙাক্না চৎখিবা অদুগীদমক নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্না লৈখিদবদা থমোয় শোক্না নুংঙাইতে। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাকপু নুংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি।”

Prime Minister's Office
PM condoles the demise of P. Gopinathan Nair
06 JUL 2022 10:05AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the demise of noted Gandhian and freedom fighter Shri P. Gopinathan Nair.
The Prime Minister tweeted :
"Shri P. Gopinathan Nair would be remembered for his contribution to India’s freedom struggle and unwavering commitment to Gandhian principles. Anguished by his passing away. My thoughts are with his family and admirers. Om Shanti."