য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী গৃহ অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রী শ্রী অমিত শাহনা তাইম মেগজিন্না “ৱর্ল্দস ৫০ গ্রেতেস প্লেসেস ওফ ২০২২”গী লিস্ততা ভারতকী অহানবা য়ুনেস্কো ৱর্ল্দ হেরিতেজ সিতী, অহমদাবাদ য়াওহল্লকপদা প্রজা মীয়ামদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
ভারতকী অহানবা য়ুনেস্কো ৱর্ল্দ হেরিতেজ সিতী, অহমদাবাদনা তাইম মেগজিন্না “ৱর্ল্দস ৫০ গ্রেতেস প্লেসেস ওফ ২০২২”গী লিস্ততা হৌজিক য়াওহল্লকপা অসিদা ভারত মচা খুদিংমক, মরু ওইনা গুজরাতকী মীয়ামগী ওইনা য়াম্না চাউথোকচনীংঙাই ওইবা ৱাফমনি
ইং কুমজা ২০০১দগী হৌনা, প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী মীৎয়েং শান্না উবা ঙম্বা ৱাখল্লোনশিং অসিগী ফলনা গুজরাত্তা মালেমগী থাক্কী ইনফ্রাস্ত্রকচর শেমগৎনবগী য়ুম্ফম থোনবা ঙমখি
অহমদাবাদকী সবরমাতী রিভরফ্রন্ত নত্ত্রগা অহমদাবাদকী সাইন্স সিতী ওইরবসু শ্রী মোদীনা মতম চুপ্পদা নেক্স-জেনরেসন ইনফ্রাস্ত্রকচর শেমগৎপা অমসুং ভারতপু ফ্যুচর রেদী ওইহনবদা অকনবা মীৎয়েং চংদুনা লাকখি
14 JUL 2022 11:47AM by PIB Imphal
তাইম মেগজিন্না “ৱর্ল্দস ৫০ গ্রেতেস প্লেসেস ওফ ২০২২”গী লিস্ততা ভারতকী অহানবা য়ুনেস্কো ৱর্ল্দ হেরিতেজ সিতী, অহমদাবাদ য়াওহল্লকপদা কেন্দ্রগী গৃহ অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রী শ্রী অমিত শাহনা প্রজা মীয়ামদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিত মথং-মথং তৌরদুনা, শ্রী অমিত শাহনা হায়খি “ভারতকী অহানবা য়ুনেস্কো ৱর্ল্দ হেরিতেজ সিতী, অহমদাবাদনা তাইম মেগজিন্না “ৱর্ল্দস ৫০ গ্রেতেস প্লেসেস ওফ ২০২২”গী লিস্ততা হৌজিক য়াওহল্লকপা অসিদা ভারত মচা খুদিংমক, মরু ওইনা গুজরাতকী মীয়ামগী ওইনা য়াম্না চাউথোকচনীংঙাই ওইবা ৱাফমনি। পুম্নমক্তা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি!”
শ্রী শাহনা হায়খি মদুদি “ইং কুমজা ২০০১দগী হৌনা, শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী মীৎয়েং শান্না উবা ঙম্বা ৱাখল্লোনশিং অসিনা গুজরাত্তা মালেমগী থাক্কী ইনফ্রাস্ত্রকচর শেমগৎনবগী য়ুম্ফম থোনখি। অহমদাবাদকী সবরমাতী রিভরফ্রন্ত নত্ত্রগা অহমদাবাদকী সাইন্স সিতী ওইরবসু শ্রী মোদীনা মতম চুপ্পদা নেক্স-জেনরেসন ইনফ্রাস্ত্রকচর শেমগৎপা অমসুং ভারতপু ফ্যুচর রেদী ওইহনবদা অকনবা মীৎয়েং চংদুনা লাকখি।”

Ministry of Home Affairs
Union Home and Cooperation Minister Shri Amit Shah has congratulated countrymen on the inclusion of India’s first UNESCO World Heritage City, Ahmedabad in the list of "World's 50 Greatest Places of 2022" by Time Magazine
It is a matter of immense pride for every Indian, especially the people of Gujarat that India’s first UNESCO World Heritage City, Ahmedabad has now been included in the list of "World's 50 Greatest Places of 2022" by Time Magazine
It is the result of visionary ideas of Prime Minister Narendra Modi since 2001, which laid the foundation for creating world-class infrastructure in Gujarat
Be it the Sabarmati Riverfront or Science city in Ahmedabad, Shri Narendra Modi has always stressed on creating Next-Gen infrastructure and making India future ready
14 JUL 2022 11:47AM by PIB Delhi
The Union Home and Cooperation Minister Shri Amit Shah has congratulated countrymen on the inclusion of India’s first UNESCO World Heritage City, Ahmedabad in the list of the "World's 50 Greatest Places of 2022" by Time Magazine.
In a series of tweets, Shri Amit Shah said “Matter of immense pride for every Indian, especially the people of Gujarat that India’s first UNESCO World Heritage City, Ahmedabad has now been included in the list of the "World's 50 Greatest Places of 2022" by Time Magazine. Congratulations to everyone!”.
Shri Shah said that “Since 2001, Shri Narendra Modi visionary ideas laid the foundation for creating world-class infrastructure in Gujarat. Be it the Sabarmati Riverfront or the Science city in Ahmedabad, Shri Modi has always stressed on creating Next-Gen infrastructure and making India future ready.”