প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা তমিল নাদুগী চেঙ্গালপত্তুদা এক্সিদেন্ত থোকপদা মীওই কয়াগী পুন্সি মাঙবদা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে
08 JUL 2022 12:44PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তমিল নাদুগী চেঙ্গালপত্তু জিলাদা এক্সিদেন্ত থোকপদা মীওই কয়াগী পুন্সি মাঙবদা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রী ওফিসন অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“চেঙ্গালপত্তুদা এক্সিদেন্ত থোকপদা মীওই কয়াগী পুন্সি মাঙবদা য়াম্না নুংঙাইতবা ফাওই। নুংশি চানবা কয়া মাঙখ্রবা ইমুংগী অৱাবদা ঐহাকসু শরুক য়ারি। শোক্লবশিংনা অথুবা মতমদা ফগৎপা ওইসনুঃ PM @narendramodi"

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to an accident in Chengalpattu, Tamilnadu
08 JUL 2022 12:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to an accident in Chengalpattu district of Tamilnadu.
The Prime Minister Office tweeted;
"Pained by the loss of lives due to an accident in Chengalpattu. My thoughts are with those who have lost their loved ones. May the injured recover soon: PM @narendramodi"