প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আমেৰিকা যুক্তৰাষ্ট্ৰৰ ২৪৬ সংখ্যক স্বাধীনতা দিৱসত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা
04 JUL 2022 11:40PM by PIB Guwahati
আমেৰিকা যুক্তৰাষ্ট্ৰৰ ২৪৬ সংখ্যক স্বাধীনতা দিৱসত উপলক্ষে ৰাষ্ট্ৰপতি জো বাইডেন, উপ-ৰাষ্ট্ৰপতি কমলা হেৰিছ আৰু আমেৰিকা যুক্তৰাষ্ট্ৰৰ জনসাধাৰণলৈ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এইদৰে টুইট কৰে;
"আমেৰিকা যুক্তৰাষ্ট্ৰৰ ২৪৬ সংখ্যক স্বাধীনতা দিৱস উপলক্ষে @POTUS @JoeBiden, @VP @KamalaHarris আৰু আমেৰিকা যুক্তৰাষ্ট্ৰৰ জনসাধাৰণক মোৰ উষ্ম শুভেচ্ছা আৰু সম্বৰ্ধনা জ্ঞাপন কৰিছোঁ।"

Prime Minister's Office
PM extends wishes on 246th Independence Day of USA
04 JUL 2022 11:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his wishes to President Joe Biden, Vice President, Kamala Harris and people of USA on 246th Independence Day of United States of America.
The Prime Minister tweeted;
"On the 246th Independence Day of the United States of America, my warm greetings and felicitations to @POTUS @JoeBiden, @VP @KamalaHarris and the people of USA."