প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না য়ু.এস.এ.গী ২৪৬শুবা নীংতম নুমিৎকী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
04 JUL 2022 11:40PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়ুনাইতেদ স্তেৎস ওফ অমেরিকাগী ২৪৬শুবা নীংতম নুমিৎনা লাকপদা য়ু.এস.এস.গী রাস্ত্রপতি জো বাইদেন, উপ রাস্ত্রপতি কমালা হেরিস অমসুং মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“য়ুনাইতেদ স্তেৎস ওফ অমেরিকাগী ২৪৬শুবা নীংতম নুমিৎনা লাকপদা @POTUS @JoeBiden, @VP @KamalaHarris অমসুং য়ু.এস.এস.গী মীয়ামদা ঐহাক্না য়াইফ পাউজেল পীজরি।”

Prime Minister's Office
PM extends wishes on 246th Independence Day of USA
04 JUL 2022 11:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his wishes to President Joe Biden, Vice President, Kamala Harris and people of USA on 246th Independence Day of United States of America.
The Prime Minister tweeted;
"On the 246th Independence Day of the United States of America, my warm greetings and felicitations to @POTUS @JoeBiden, @VP @KamalaHarris and the people of USA."