ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଜୁଲାଇ ୬ତାରିଖରେ ଅଗ୍ରଦୂତ ଗ୍ରୁପ୍‍ ଖବରକାଗଜର ସୁବର୍ଣ୍ଣ ଜୟନ୍ତୀ ସମାରୋହକୁ ଉଦଘାଟନ କରିବେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
05 JUL 2022 10:02AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଭିଡିଓ କନଫରେନ୍ସିଂ ଜରିଆରେ ୬ ଜୁଲାଇ, ୨୦୨୨ ଅପରାହ୍ନ ୪.୩୦ ରେ ଅଗ୍ରଦୂତ ଗ୍ରୁପ୍‍ ଖବରକାଗଜର ସୁବର୍ଣ୍ଣ ଜୟନ୍ତୀ ସମାରୋହକୁ ଉଦଘାଟନ କରିବେ । ଏହି କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମରେ ଆସାମର ମୁଖ୍ୟମନ୍ତ୍ରୀ ଡକ୍ଟର ହିମନ୍ତ ବିଶ୍ୱଶର୍ମା ଯିଏ କି ଅଗ୍ରଦୂତ ସୁବର୍ଣ୍ଣ ଜୟନ୍ତୀ ସମାରୋହ କମିଟିର ମୁଖ୍ୟ ସଂରକ୍ଷକ ସେ ମଧ୍ୟ ଉପସ୍ଥିତ ରହିବେ ।
ଆସାମ ଭାଷାରେ ଦ୍ୱି-ସାପ୍ତାହିକ ଭାବରେ ଅଗ୍ରଦୂତ ଆରମ୍ଭ ହୋଇଥିଲା । ଆସାମର ବରିଷ୍ଠ ସାମ୍ବାଦିକ କନକ ସେନ ଡେକା ଏହା ପ୍ରତିଷ୍ଠା କରିଥିଲେ । ୧୯୯୫ ରେ, ଦୈନିକ ଖବରକାଗଜ ଅଗ୍ରତୂତ ଆରମ୍ଭ ହୋଇଥିଲା ଏବଂ ଏହା ଆସାମର ଏକ ବିଶ୍ୱସ୍ତ ଏବଂ ପ୍ରଭାବଶାଳୀ ସ୍ୱର ଭାବରେ ବିକଶିତ ହୋଇଥିଲା ।

Prime Minister's Office
PM to inaugurate Golden Jubilee celebrations of Agradoot group of newspapers on 6th July
05 JUL 2022 10:02AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will inaugurate the Golden Jubilee celebrations of the Agradoot group of newspapers on 6th July, 2022 at 4:30 PM via video conferencing. Assam Chief Minister Dr. Himanta Biswa Sarma, who is the chief patron of Agradoot’s Golden jubilee celebration committee, will also be present on the occasion.
Agradoot was started as an Assamese bi-weekly. It was established by Kanak Sen Deka, senior journalist of Assam. In 1995, Dainik Agradoot, a daily newspaper, was started and it has developed as a trusted and influential voice of Assam.