প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জুলাই ৬তা অগ্রদুত গ্রুপ ওফ ন্যুজপেপর্সকী গোল্দন জুবিলীগী থৌরম হৌদোক্লগনি
05 JUL 2022 10:02AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভিদিও কনফরেন্সকী থোংদা জুলাই ৬, ২০২২গী নুমিদাং ৱাইরম পুং ৪:৩০ তাবা মতমদা অগ্রদুত গ্রুপ ওফ ন্যুজপেপর্সকী গোল্দন জুবিলীগী পালন থৌরম হৌদোক্কনি। অগ্রদুতকী গোল্দন জুবিলী সেলেব্রেসন কম্মিতিগী চীফ পেত্রোন ওইরিবা অসামগী মুখ্য মন্ত্রী, দা. হিমন্তা বিশ্ব শর্মাসু থৌরম অসিদা শরুক য়াগনি।
অগ্রদুত অসি অসামিজ বাই-ৱীকলী অমা ওইনা হৌখি। মসি অসামগী সিনিয়র জর্নেলিস্ত কনক সেন দেকানা লিংখৎখি। ইং কুমজা ১৯৯৫দা নুমিৎ খুদিংগী পুথোকপা পাউচে, দাইনিক অগ্রদুত অসি ফোঙবা হৌখি অমসুং অসামগী থাজবা য়াবা অমসুং মতিক-ময়াই লৈবা ভোইস অমা ওইরকখি।

Prime Minister's Office
PM to inaugurate Golden Jubilee celebrations of Agradoot group of newspapers on 6th July
05 JUL 2022 10:02AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will inaugurate the Golden Jubilee celebrations of the Agradoot group of newspapers on 6th July, 2022 at 4:30 PM via video conferencing. Assam Chief Minister Dr. Himanta Biswa Sarma, who is the chief patron of Agradoot’s Golden jubilee celebration committee, will also be present on the occasion.
Agradoot was started as an Assamese bi-weekly. It was established by Kanak Sen Deka, senior journalist of Assam. In 1995, Dainik Agradoot, a daily newspaper, was started and it has developed as a trusted and influential voice of Assam.