প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ফোক্সকোনগী চেয়রমেন, শ্রী য়ং লিয়ুগা উন্নখ্রে
23 JUN 2022 4:18PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ফোক্সকোনগী চেয়রমেন, শ্রী য়ং লিয়ুগা উন্নখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত অমদা অসুম্না হায়খিঃ
“ফোক্সকোনগী চেয়রমেন, শ্রী য়ং লিয়ুগা উন্নবদা নুংঙাইবা ফাওই। সেমিকন্দক্তর য়াওনা ভারত্তা মখোয়গী ইলেক্ত্রোনিক্স মেন্যুফেকচরিং কেপাসিতী হেনগৎহন্নবা মখোয়গী থৌরাংবু ঐহাক্না তরাম্না ওক্লি। ঐখোয়না ই.ভি. মেন্যুফেকচরিংবু পুক্নিং থৌগৎলিবসি ঐখোয়না নেত জিরো ইমিসনগীদমক্তা খোঙফম চেৎলিবা অসিগা মরী লৈনননি”।

Prime Minister's Office
PM meets Mr. Young Liu, Chairman, Foxconn
23 JUN 2022 4:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met Mr. Young Liu, Chairman, Foxconn, today.
In a tweet, the Prime Minister said:
"Glad to meet Mr. Young Liu, Chairman, Foxconn. I welcome their plans for expanding electronics manufacturing capacity in India, including in semiconductors. Our push for EV manufacturing is in line with our commitment of Net Zero Emission."