য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
প্রধান মন্ত্রী, নরেন্দ্র মোদীনা সরকারগী বিভাগ অমসুং মন্ত্রালয় পুম্নমক্তা চহি অমা মখাই অসিদা মিসন মোদতা মীওই লাখ ১০ লৌনবগী য়াথংশিং পীখিবগীদমক কেন্দ্রগী গৃহ অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রী শ্রী অমিত শাহনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
য়ুবা শক্তিনা ন্যু ইন্দিয়াগী য়ুম্বী ওইরি অমসুং মখোয়বু শক্তি পীনবগীদমক শ্রী মোদীনা লেপ্পা লৈতনা হোৎনরি অমসুং শ্রী মোদীনা সরকারগী বিভাগ অমসুং মন্ত্রালয় পুম্নমক্তা চহি অমা মখাই অসিদা মিসন মোদতা মীওই লাখ ১০ লৌনবগী য়াথংশিং পীখিবা অসিনা নহারোলশিংদা অনৌবা আশা অমসুং থাজবা পোকহল্লগনি
সরকারগী বিভাগ অমসুং মন্ত্রালয় পুম্নমক্তা চহি অমা মখাই অসিদা মীওই লাখ ১০ লৌনবগী য়াথংশিং প্রধান মন্ত্রী, নরেন্দ্র মোদীনা পীখিবা অসিগী মতুং ইন্না কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রালয়না মিসন মোদতা অহাংবশিং মেনশিন্নবা খোঙথাংশিং লৌখৎপা হৌখ্রে
14 JUN 2022 2:44PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, নরেন্দ্র মোদীনা সরকারগী বিভাগ অমসুং মন্ত্রালয় পুম্নমক্তা চহি অমা মখাই অসিদা মিসন মোদতা মীওই লাখ ১০ লৌনবগী য়াথংশিং পীখিবগীদমক কেন্দ্রগী গৃহ অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রী শ্রী অমিত শাহনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিত অমগী খুত্থাংদা কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রীনা হায়খি “য়ুবা শক্তিনা ন্যু ইন্দিয়াগী য়ুম্বী ওইরি অমসুং মখোয়বু শক্তি পীনবগীদমক শ্রী মোদীনা লেপ্পা লৈতনা হোৎনরি অমসুং শ্রী মোদীনা সরকারগী বিভাগ অমসুং মন্ত্রালয় পুম্নমক্তা চহি অমা মখাই অসিদা মিসন মোদতা মীওই লাখ ১০ লৌনবগী য়াথংশিং পীখিবা অসিনা নহারোলশিংদা অনৌবা আশা অমসুং থাজবা পোকহল্লগনি”।
সরকারগী বিভাগ অমসুং মন্ত্রালয় পুম্নমক্তা চহি অমা মখাই অসিদা মীওই লাখ ১০ লৌনবগী য়াথংশিং প্রধান মন্ত্রী, নরেন্দ্র মোদীনা পীখিবা অসিগী মতুং ইন্না কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রালয়না মিসন মোদতা অহাংবশিং মেনশিন্নবা খোঙথাংশিং লৌখৎপা হৌখ্রে।

Ministry of Home Affairs
Union Home and Cooperation Minister Shri Amit Shah has thanked Prime Minister, Narendra Modi for instructions given to make 10 lakh recruitments in Mission Mode in one and a half years in all government departments and ministries
The basis of New India is its youth power and to empower them Shri Modi is working continuously and the instructions of Shri Modi to make 10 lakh recruitments in Mission Mode in all government departments and ministries in one and a half years will bring new hope and confidence in the youth
The Union Home Ministry has taken steps to fill up the vacancies in Mission Mode as per the instructions of the Prime Minister, Narendra Modi to make 10 lakh recruitments in all government departments and ministries in one and a half years
14 JUN 2022 2:44PM by PIB Delhi
The Union Minister for Home and Cooperation, Shri Amit Shah has thanked the Prime Minister, Narendra Modi for the instructions given to make 10 lakh recruitments in Mission Mode in one and half years in all government departments and ministries.
Through a tweet, the Union Home Minister said "The basis of New India is its youth power, to empower them Shri Modi is working continuously. Shri Modi’s directive to make 10 lakh recruitments in mission mode in all government departments and ministries in 1.5 years will bring new hope and confidence among the youth.”
The Union Home Ministry has taken steps to fill up the vacancies in Mission Mode as per the instructions of Prime Minister Shri Narendra Modi to make 10 lakh recruitments in all government departments and ministries in one and a half years.