ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
୮ ବର୍ଷର ଗରିବ ସେବାର ବିସ୍ତୃତ ବିବରଣୀ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
14 JUN 2022 2:16PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ଯେ ଗରିବ ଏବଂ ନାମମାତ୍ର ଲୋକଙ୍କ ସେବା ପାଇଁ ସରକାର ସମ୍ପୂର୍ଣ୍ଣ ଉତ୍ସର୍ଗୀକୃତ । ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଏହା ମଧ୍ୟ କହିଛନ୍ତି ଯେ ଗରିବ ଲୋକଙ୍କୁ ପ୍ରଭାବଶାଳୀ ତଥା ସ୍ୱଚ୍ଛ ସେବା ପ୍ରଦାନ ପାଇଁ ସରକାର ସର୍ବଦା କାର୍ଯ୍ୟ କରିଆସୁଛନ୍ତି ।
ସେ ମାଇଁଗଭ୍ର ଏକ ଟୁଇଟ୍ ସୂତ୍ର ଏବଂ ତାଙ୍କ ୱେବସାଇଟ୍ ଏବଂ ନାମୋ ଆପ୍ ର ପ୍ରବନ୍ଧଗୁଡିକ ମଧ୍ୟ ସେୟାର୍ କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି;
ଗରିବ ଲୋକଙ୍କୁ ପ୍ରଭାବଶାଳୀ ଏବଂ ସ୍ୱଚ୍ଛ ସେବା ଯୋଗାଣ ସୁନିଶ୍ଚିତ କରିବା ପାଇଁ ଆମ ସରକାର ସର୍ବଦା କାର୍ଯ୍ୟ କରିଆସୁଛନ୍ତି । #8YearsOfGaribSeva"
“ଆମର ସରକାର ଏକ ଗରିବ ଏବଂ ନାମମାତ୍ର ଲୋକଙ୍କ ସେବା ପାଇଁ ସମ୍ପୂର୍ଣ୍ଣ ଉତ୍ସର୍ଗୀକୃତ । ଏହି ପ୍ରବନ୍ଧଗୁଡିକ ୮ବର୍ଷର ଗରିବ ସେବା ପ୍ରତି ହୋଇଥିବା ପ୍ରମୁଖ ପ୍ରୟାସକୁ ଉଲ୍ଲେଖ କରିଥାଏ । #8YearsOfGaribSeva"

Prime Minister's Office
PM shares details of 8 Years of Garib Seva
14 JUN 2022 2:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that the Government is fully dedicated towards serving of poor and marginalised. Shri Modi also said that Government has always worked to ensure effective and transparent service delivery to the poor.
He also shared a MyGov tweet thread and articles from his website and Namo App.
The Prime Minister tweeted;
"Our government has always worked to ensure effective and transparent service delivery to the poor. #8YearsOfGaribSeva"
"Ours is a Government fully dedicated to serving the poor and marginalised. These articles highlight the key efforts towards #8YearsOfGaribSeva."