প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা গরিব সেবাগী চহি ৮গী অকুপ্পা মরোল লান্থোকখ্রে
14 JUN 2022 2:16PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খ্রে মদুদি লৈঙাক অসিনা লাইরবা অমসুং হন্থবা থাক্তা লৈরিবশিংবু সেবা তৌবদা মপুং ফানা কৎথোক্লি। শ্রী মোদীনা মসিমসু হায়খি মদুদি লৈঙাক অসিনা মতম চুপ্পদা লাইরবশিংগী পায়খৎপা থবকশিং মপুং ফানা অমসুং মনুং মপান ফাওনা উননবা হোৎনরি।
মহাক্না মাইগোব ত্বীৎকী থ্রেদ অমা অমসুং আর্তিকলশিং মহাক্কী ৱেবসাইৎতগী অমসুং নামো এপতগী লান্থোকখি।
প্রধান মন্ত্রী অসিনা অসুম্না ত্বীৎ তৌখি;
"ঐখোয়গী লৈঙাক অসিনা মতম চুপ্পদা লাইরবশিংগী পায়খৎপা থবকশিং মপুং ফানা অমসুং মনুং মপান ফাওনা উননবা হোৎনরি। #8YearsOfGaribSeva"
"ঐখোয়গী লৈঙাক অসিদি লাইরবা অমসুং হন্থবা থাক্তা লৈরিবশিংবু সেবা তৌবদা মপুং ফানা কৎথোকপনি। আর্তিকলশিং অসিনা #8YearsOfGaribSeva গী মায়কৈদা লৈরিবা মরুওইবা থৌরাংশিং উৎলি।"

Prime Minister's Office
PM shares details of 8 Years of Garib Seva
14 JUN 2022 2:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that the Government is fully dedicated towards serving of poor and marginalised. Shri Modi also said that Government has always worked to ensure effective and transparent service delivery to the poor.
He also shared a MyGov tweet thread and articles from his website and Namo App.
The Prime Minister tweeted;
"Our government has always worked to ensure effective and transparent service delivery to the poor. #8YearsOfGaribSeva"
"Ours is a Government fully dedicated to serving the poor and marginalised. These articles highlight the key efforts towards #8YearsOfGaribSeva."