প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী শুতর, স্রিহর্সা দেভারাদ্দিবু পেরা শুতিং ৱর্ল্দ কপ্তা গোল্দ লৌবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
08 JUN 2022 11:23AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী শুতর, স্রিহর্সা দেভারাদ্দিবু পেরা শুতিং ৱর্ল্দ কপ্তা গোল্দ লৌবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
স্পোর্ত ওথোরিতী ওফ ইন্দিয়াগী ত্বীত অমগী পাউখুম ওইনা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“স্রিহর্সা দেভারাদ্দিনা গোল্দ লৌবদা ঐহাক্না চাউথোকচৈ। মহাক্কী ৱাখল চেৎপা অসি তসেংনা পুক্নিং থৌগৎনীংঙাইনি। মহাক্কী তুংগী থবক খুদিংদা মায় পাকপা ওইসনু হায়বগী য়াইফ পাউজেল পীজরি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Indian shooter Sriharsha Devaraddi for winning Gold in Para Shooting World Cup
08 JUN 2022 11:23AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Indian shooter, Sriharsha Devaraddi for winning Gold in Para Shooting World Cup.
In a response of Sports Authority of India tweet, the Prime Minister tweeted;
"Proud of Sriharsha Devaraddi for wining the Gold. His determination is truly motivating. Best wishes for his future endeavours."