Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to a mishap in Kalaburgi, Karnataka
03 JUN 2022 5:57PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to a mishap in Kalaburgi, Karnataka.
The Prime Minister Office tweeted;
"Saddened by the mishap in Karnataka’s Kalaburagi district. My thoughts are with those who have lost their loved ones due to this tragedy. I hope that the injured recover at the earliest. The local administration has been helping those affected: PM @narendramodi"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কর্নাতকাগী কালাবুর্গী থৌদোক্তা মীওই লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে
03 JUN 2022 5:57PM by PIB Imphal
কর্নাতকাগী কালাবুর্গী থৌদোক্তা মীওই লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রী ওফিসনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“কর্নাতকাগী কালাবুর্গী জিলাদা থোকপা থৌদোক্না ঐহাকপু ৱাহল্লে। লাইবক থীবা থৌদোক অসিদা নুংশিজিবা মীওইগী পুন্সি মাঙখিবশিংগী অৱাবদা ঐহাক্না শরুক য়ারি।অশোকপশিংনা অথুবা মতমদা ফগৎপা ওইসনু হায়না থৌনীজরি। লোকেলগী লৈঙাক্লোইনা অৱাবা তারবশিংগী মতেং পাংলিঃ PM @narendramodi"