প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
লাডাখত বাছ দুৰ্ঘটনাত ভাৰতীয় সেনাৰ জোৱানৰ মৃত্যুত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
27 MAY 2022 7:31PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে লাডাখত সংঘটিত বাছ দুৰ্ঘটনাত ভাৰতীয় সেনাৰ জোৱানৰ মৃত্যুত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
এটি টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়;
"লাডাখত সংঘটিত বাছ দুৰ্ঘটনাত আমাৰ সাহসী সেনা জোৱানসকলক হেৰুৱাবলগীয়া হোৱাত শোকাহত হৈছো। মই শোকসন্তপ্ত পৰিয়ালবৰ্গলৈ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিলো। আহতসকল যেন অতি সোনকালে সুস্থ হৈ উঠে, মই তাৰে কামনা কৰিছো। দুৰ্ঘটনাগ্ৰস্তসকলক সম্ভৱপৰ সকলো সহায় আগবঢ়োৱা হৈছে।"

Prime Minister's Office
PM condoles death of Indian army personnel in bus accident in Ladakh
27 MAY 2022 7:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the death of Indian army personnel in a bus accident in Ladakh.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Anguished by the bus accident in Ladakh in which we have lost our brave army personnel. My thoughts are with the bereaved families. I hope those injured recover at the earliest. All possible assistance is being given to the affected."