Prime Minister's Office
PM condoles death of Indian army personnel in bus accident in Ladakh
27 MAY 2022 7:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the death of Indian army personnel in a bus accident in Ladakh.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Anguished by the bus accident in Ladakh in which we have lost our brave army personnel. My thoughts are with the bereaved families. I hope those injured recover at the earliest. All possible assistance is being given to the affected."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
লদাখতা থোকপা বস এক্সিদেন্ততা ইন্দিয়ন আর্মীগী মীওই লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে
27 MAY 2022 7:31PM by PIB Imphal
লদাখতা থোকপা বস এক্সিদেন্ততা ইন্দিয়ন আর্মীগী মীওই লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত্তা অসুম্না ফোংদোকখিঃ
“লদাখতা থোকপা বস এক্সিদেন্ততা ঐখোয়গী থৌনা ফরবা লান্মীগী পুন্সি মাঙবদা ঐহাকপু নুংঙাইহন্দ্রে। ঐহাক্কী ৱাখলনা লৈখিদ্রবগী ইমুংগী নাক্তা লৈরি। অশোকপশিংনা অথুবা মতমদা ফগৎলক্কনি হায়না ঐহাক্না থাজবা থমজরি। অশোকপশিংদা তঙাই ফদবা তেংবাং খুদিংমক পীরি”।