Prime Minister's Office
PM greets people of Goa on their Statehood Day
30 MAY 2022 3:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Goa on their Statehood Day.
In a tweet, the Prime Minister said;
"On Goa Statehood Day, my greetings to the people of Goa. This is a state blessed with scenic natural beauty and industrious people. It draws people from all parts of the world. I pray that Goa continues to scale new heights of progress in the coming years."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না গোৱাগী মীয়ামদা মখোয়গী স্তেৎহুদ নুমিৎনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
30 MAY 2022 3:08PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গোৱাগী মীয়ামদা মখোয়গী স্তেৎহুদ নুমিৎনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“গোৱাগী স্তেৎহুদ নুমিৎনা লাকপদা গোৱাগী মীয়ামদা ঐহাক্না য়াইফ-পাউজেল পীজরি। মহৌশাগী ফজবা অমসুং হোৎনবা কনবা মীওইশিং পীবীদুনা রাজ্য অসিবু থৌজানবীরি। মালেমগী মফম পুম্নমক্তগী মীওই কয়ানা মফম অসিদা লাক্নরি। লাক্কদৌরিবা চহিশিংদা গোৱানা চাউখৎপগী অনৌবা পনখৈ য়ৌবা ঙম্নবা ঐহাক্না থৌনিজরি।”