প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না কর্নাতকাগী হুব্লিদা লাইবক থিবা থৌদোক অদুনা মরম ওইরগা পুনশি মাংখিবশিং অদুগীদমক্তা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে
পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে
24 MAY 2022 6:05PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শহরী নরেন্দ্র মোদীনা কর্নাতকাগী হুব্লিদা থোকখিবা লাইবক থিবা থৌদোক অমনা মরম ওইরগা পুনীশ মাংখিবা অদুগীদমক্তা থমোই শোক্না নুংঙাইতবা ফোংদোকখি। পধান মন্ত্রীনা প্রাইম মিনিস্তরস নেস্নেল রিলীফ ফন্দ (পি.এম.এন.আর.এফ) দগী পুনশি মাংখিবা খুদিংমক্কী খ্বাইদগী নক্নবা ইমুং-মনুংশিংদা লুপা লাখ ২ অমসুং থৌদোক অদুদা অশোক-অপন নংলবশিং অদুদনা লুপা ৫০,০০০ গী এক্স-গ্রেসিয়া পীরগনি হায়না লাউথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা ত্বীত তৌখি;
“কর্নাতকাগী হুব্লিদা থোকখিবা লাইবক থিবা থৌদোক অদুনা মরম ওইরগা পুনশি মাংখিবা অদু য়াম্না নুংঙাইতে। মরাইবক থিরবা ইমুং-মনুংশিং অদুগিদমক্তা নুংঙাইতবা ফোংদোক্লি। অশোকপশিং অদুনা য়াম্না য়াংনা ফবা ওইরসনু: পি.এম. @narendramodi”
“হুব্লিগী লাইবক থিবা থৌদোক অদুনা মরম ওইরগা পুনশি মাংখিবা খুদিংমক্কী খ্বাইদগী নক্নবা ইমুং-মনুংশিংদা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লুপা লাখ ২গী এক্স গ্রেসিয়া পীরগনি। অসোকপশিং অদুদনা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি: পি.এম. @narendramodi”

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to a mishap in Hubli, Karnataka
Announces ex-gratia from PMNRF
24 MAY 2022 6:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to a mishap in Hubli, Karnataka. The Prime Minister has also announced an ex-gratia of Rs. 2 Lakhs each to the next of kin of those who lost their lives and Rs. 50,000 to those injured in the incident from Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF).
The Prime Minister Office tweeted;
"Pained by the loss of lives due to a mishap in Hubli, Karnataka. My thoughts are with the bereaved families. May the injured recover soon: PM @narendramodi"
"An ex-gratia of Rs. 2 lakh each from PMNRF would be given to the next of kin of those who lost their lives due to the mishap in Hubli. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi"