Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with Mr. Tadashi Yanai, Chairman, President & CEO, Fast Retailing Co. Ltd.
23 MAY 2022 12:14PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met Mr. Tadashi Yanai, Chairman, President & CEO of Fast Retailing Co. Ltd., the parent company of Uniqlo, on 23 May 2022 in Tokyo. During the meeting, they discussed the rapidly growing textile and apparel market of India and investment opportunities under Production Linked Incentive (PLI) scheme for textile projects in India. They also discussed various reforms being undertaken to enable ease of doing business for foreign investors in India including in the areas of industrial development, infrastructure, taxation and labour.
Prime Minister invited Uniqlo’s enhanced participation in India’s journey to becoming a manufacturing hub for textiles, particularly the use of technologies in textile manufacturing. Prime Minister also invited Uniqlo to take part in the PM-Mitra scheme aimed at further strengthening the textiles sector.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ফাস্ত রিতেলিং কো লিমিতেদকী প্রসিদেন্ত অমসুং সি.ই.ও., চিয়রমেন শ্রী তদাশি য়ানাইগা লোয়ননা পাঙথোকপা প্রধান মন্ত্রীগী মীফম
23 MAY 2022 12:14PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তোকিওদা মে ২৩, ২০২২দা য়ুনিকলোগী পরেন্ত কম্পনী ওইরিবা ফাস্ত রিতেলিং কো লিমিতেদকী প্রসিদেন্ত অমসুং সি.ই.ও., চিয়রমেন শ্রী তদাশি য়ানাইগা উনখ্রে। মীফম অদুদা মখোয়না ভারতকী খোঙজেল য়াংনা চাউখৎলক্লিবা তেক্সতাইল অমসুং এপরেল মার্কেৎ অমসুং ভারত্তা তেক্সতাইল প্রোজেক্তশিংগীদমক প্রদক্সন লিঙ্ক ইনসেন্তিব (পি.এল.আই.) স্কিমগী মখাদা লৈরিবা ইনভেস্তমেন্তগী খুদোংচাবশিং অসিগী মতাংদা খন্নখি। মখোয়না ইন্দস্ত্রিএল দিবেলপমেন্ত, ইনফ্রাস্ত্রকচর, তেক্সেসন অমসুং লেবরগী লমশিং য়াওনা ভারত্তা ফোরেন ইনভেস্তরগী ইজ ওফ দুইং বিজিনেজ লৈহন্নবা পাইখৎলিবা রিফোর্ম কয়াগী মরমদা খন্নখি।
ভারতনা তেক্সতাইলসকী মেন্যুফেকচরিং হব অমা ওইনবা লৌখৎলিবা খোঙথাংশিং, মরু ওইনা তেক্সতাইল মেন্যুফেকচরিংদা তেক্নোলোজীশিং শীন্নরিবা অসিদা য়ুনিকলোনা তেংবাং পীবা হেনগৎনবা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি। প্রধান মন্ত্রীনা তেক্সতাইল সেক্তর মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা পান্দম থম্মিবা পি.এম.-মিত্রা স্কিমদা উনিকলোনা শরুক য়াবীনবসু হায়খি।