Prime Minister's Office
PM recalls the principles of Lord Buddha on Buddha Purnima
16 MAY 2022 9:11AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has recalled the principles of Lord Buddha and reiterated his commitment to fulfil them on the occasion of Buddha Purnima.
In a tweet, the Prime Minister said;
"On Buddha Purnima we recall the principles of Lord Buddha and reiterate our commitment to fulfil them. The thoughts of Lord Buddha can make our planet more peaceful, harmonious and sustainable."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না বুদ্ধ পুর্নিমানা লাকপদা ভগৱান বুদ্ধনা তাকপীরম্বা ৱাখল্লোনশিং নীংশিংখ্রে
16 MAY 2022 9:11AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বুদ্ধ পুর্নিমাগী থৌরমনা লাকপদা ভগৱান বুদ্ধনা তাকপীরম্বা ৱাখল্লোনশিং নীংশিংখ্রে অমসুং মখোয়বু থুংহন্নবা মহাক্কী ফিরেপ নৌহৌনা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“বুদ্ধ পুর্নিমানা লাকপদা ঐখোয়না ভগৱান বুদ্ধনা তাকপীরম্বা ৱাখল্লোনশিং নীংশিংলি অমসুং মখোয়বু থুংহন্নবা ঐখোয়গী ফিরেপ নৌহৌনা নীংশিংলসি। ভগৱাব বুদ্ধগী ৱাখল্লোনশিংনা ঐখোয়গী গ্রহ অসিবু হেন্না শান্তি লৈবা, তংদু লৈতাবা অমসুং সস্তেনেবল ওইহনবা ঙমগনি।”