প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
দিল্লীদা লাইবক থিবা মৈ চাকপগী থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংগীদমক পি.এম.না অৱাবা ফোঙদোরক্লি
পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে
13 MAY 2022 11:50PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দিল্লীদা লাইবক থিবা মৈ চাকপগী থৌদোক অমদা পুন্সি কয়া মাঙখিবদা থম্মোয় শোক্না নুংঙাইতবা ফোঙদোকখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা দিল্লীগী মৈ চাকপগী থৌদোক্তুদা লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং মনুংদা লুপা লাখ ২ অমসুং অশোকপশিংগী মফমদা লুপা ৫০,০০০গী এক্স গ্রেসিয়া প্রাইম মিনিস্তর্স নেস্নেল রিলীফ ফন্দ (পি.এম.এন.আর.এফ.)তগী পীগনি হায়না লাউথোকখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখিবদা;
“দিল্লীদা লাইবক থিবা মৈ চাকপগী থৌদোক্তা পুন্সি মাঙখিবদা হায়নিংঙাই লৈতনা ৱাহল্লে‍। অৱাবা তাহৌরবা ইমুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি‍। অশোক অপন নংলবশিং থুনা ফগৎলকপা ওইরসনু‍।”
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা ত্বীত তৌরকখিবদা;
“পি.এম.এন.আর.এফ.তগী দিল্লীগী মৈ চাকপগী থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং খুদিংদা লুপা লাখ ২ পীরগনি‍। অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীগনি: পি.এম. @narendramodi"

Prime Minister's Office
PM condoles the loss of lives due to a tragic fire in Delhi
Announces ex-gratia from PMNRF
13 MAY 2022 11:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to a tragic fire in Delhi.
The Prime Minister has also announced an ex-gratia of Rs. 2 Lakhs to the next kin of those who lost their lives in the fire in Delhi and Rs 50,000 to those injured in the incident from Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF).
The Prime Minister tweeted;
"Extremely saddened by the loss of lives due to a tragic fire in Delhi. My thoughts are with the bereaved families. I wish the injured a speedy recovery."
The Prime Minister Office tweeted;
"Rs. 2 lakh each from PMNRF would be given to the next of kin of those who lost their lives in the fire in Delhi. The injured would be given Rs. 50,000 : PM @narendramodi"