প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে নতুন দিল্লীস্থিত তেওঁৰ বাসগৃহত এটা শিখ প্ৰতিনিধি দলক সাক্ষাৎ কৰিব
29 APR 2022 11:30AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে নতুন দিল্লীত থকা তেওঁৰ বাসগৃহত এক শিখ প্ৰতিনিধি দলক আমন্ত্ৰণ জনাইছে। তেওঁ আজি সন্ধিয়া প্ৰায় ০৫:৩০বজাত সমবেত লোকসকলক সম্বোধন কৰিব।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"আজি সন্ধিয়া মই মোৰ বাসগৃহত এটা শিখ প্ৰতিনিধি দলক আমন্ত্ৰণ জনাইছো। প্ৰতিনিধি দলটোত সমাজৰ বিভিন্ন ক্ষেত্ৰৰ লোক অন্তৰ্ভুক্ত হৈ আছে। মই সন্ধিয়া প্ৰায় ৫:৩০ বজাত সমবেত লোকসকলক সম্বোধন কৰিম।"

Prime Minister's Office
PM to host a Sikh delegation at his residence in New Delhi
29 APR 2022 11:30AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi will host a Sikh delegation at his residence in New Delhi. Shri Modi will also address the gathering at around 05:30 PM today.
In a tweet, the Prime Minister said;
"This evening, I will be hosting a Sikh delegation at my residence. The group includes people from different walks of life. I will also be addressing the gathering at around 5:30 PM. Do watch…"