প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না নই দিল্লীদা লৈবা মহাক্কী য়ুমদা সিখ কাঙবুগী থৌরম শিনগনি
29 APR 2022 11:30AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নই দিল্লীদা লৈবা মহাক্কী ময়ুমদা সিখ কাঙবু অমগী থৌরম শিনগদৌরি‍। শ্রী মোদীনা মখোয়গী মফমদা ঙসি নুংমিদাংৱাইরম পুং ৫:৩০ তাবা মতমদা ৱা ঙাঙগনি‍।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঙসি নুমিদাংৱাইরম ঐনা ঐগী য়ুমবা সিখ কাঙবু অমগগী থৌরম শিনগদৌরি‍। কাঙবু অসিদা তোঙান তোঙানবা শিনফমদগী মীওইশিং য়াওরি‍। ঐনা মখোয়গী মফমদা নুমিদাংৱাইরম পুং ৫:৩০ তাবা মতমদা ৱা ঙাঙগনি‍। য়েংবিয়ু…”

Prime Minister's Office
PM to host a Sikh delegation at his residence in New Delhi
29 APR 2022 11:30AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi will host a Sikh delegation at his residence in New Delhi. Shri Modi will also address the gathering at around 05:30 PM today.
In a tweet, the Prime Minister said;
"This evening, I will be hosting a Sikh delegation at my residence. The group includes people from different walks of life. I will also be addressing the gathering at around 5:30 PM. Do watch…"