ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଗୁଜୁରାଟର ପ୍ରତିଷ୍ଠା ଦିବସ ଅବସରରେ ଗୁଜୁରାଟର ଲୋକଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
01 MAY 2022 8:51AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଗୁଜୁରାଟର ପ୍ରତିଷ୍ଠା ଦିବସ ଅବସରରେ ଗୁଜୁରାଟର ଲୋକଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟୁଇଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଗୁଜୁରାଟର ପ୍ରତିଷ୍ଠା ଦିବସରେ ଗୁଜରାଟର ଲୋକଙ୍କୁ ମୋର ଶୁଭେଚ୍ଛା । ମହାତ୍ମା ଗାନ୍ଧୀ, ସର୍ଦ୍ଦାର ପଟେଲ ଏବଂ ଅନ୍ୟାନ୍ୟ ମହାନ ବ୍ୟକ୍ତିଙ୍କ ଆଦର୍ଶରେ ଅନୁପ୍ରାଣିତ ହୋଇ ଗୁଜୁରାଟର ଲୋକମାନେ ସେମାନଙ୍କର ବିବିଧ ସଫଳତା ପାଇଁ ପ୍ରଶଂସିତ ହେଉଛନ୍ତି । ଗୁଜରାଟ ଆଗାମୀ ବର୍ଷରେ ଅଗ୍ରଗତି ଜାରି ରଖୁ ।”

Prime Minister's Office
PM greets people of Gujarat on Foundation Day of Gujarat
01 MAY 2022 8:51AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Gujarat on Foundation Day of Gujarat.
In a tweet, the Prime Minister said;
"On Gujarat’s Foundation Day, my greetings to the people of Gujarat. Inspired by the ideals of Mahatma Gandhi, Sardar Patel and several other greats, the people of Gujarat are widely admired for their diverse accomplishments. May Gujarat keep progressing in the coming years."