প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা গুজরাতকী ফাউন্দেসন দেদা গুজরাতকী মীয়ামদা হরাও তয়াম্বা ফোংদোকখ্রে
01 MAY 2022 8:51AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গুজরাতকী ফাউন্দেসন দেদা গুজরাতকী মীয়ামদা হরাও তয়াম্বা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“গুজরাতকী ফাউন্দেসন দেদা, গুজরাতকী মীয়ামদা ঐহাক্না হরাও তয়াম্বা ফোংদোকচরি। মহাত্মা গান্ধী, সর্দার পতেল অমসুং অতৈ অতোপ্পা শক্নাইরবশিংগী পুক্নিং থৌগৎপা ৱাখল্লোনশিংনা, গুজরাতকী মীয়াম্বু মখোয়গী হিরম কয়াদা মায় পাকপগীদমক্তা পাক-শন্না থাগৎনরি। লাক্কদৌরিবা চহী কয়াদা গুজরাতপু হেন্না খুমাং চাউশিনবা ওইরসনু”।

Prime Minister's Office
PM greets people of Gujarat on Foundation Day of Gujarat
01 MAY 2022 8:51AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Gujarat on Foundation Day of Gujarat.
In a tweet, the Prime Minister said;
"On Gujarat’s Foundation Day, my greetings to the people of Gujarat. Inspired by the ideals of Mahatma Gandhi, Sardar Patel and several other greats, the people of Gujarat are widely admired for their diverse accomplishments. May Gujarat keep progressing in the coming years."