প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ভাৰত আৰু জাপানৰ মাজত কূটনৈতিক সম্পর্ক স্থাপনৰ ৭০সংখ্যক বৰ্ষপূৰ্তিত সন্তোষ প্ৰকাশ প্রধানমন্ত্রীৰ
28 APR 2022 11:39AM by PIB Guwahati
ভাৰত আৰু জাপানৰ মাজত কূটনৈতিক সম্পর্ক স্থাপনৰ ৭০সংখ্যক বৰ্ষপূৰ্তিত প্রধানমন্ত্রী শ্রী নৰেন্দ্র মোদীয়ে সন্তোষ প্রকাশ কৰিছে৷ শ্রী মোদী কয় যে আমাৰ দুয়োখন দেশৰ সম্পর্ক কৌশলগত, অর্থনৈতিক বা মানুহৰ সৈতে মানুহৰ যোগাযোগ সৰ্বত্ৰ নিবিড় হৈছে।
এলানি টুইটযোগে প্রধানমন্ত্রীয়ে কয়, “আমি ভাৰত আৰু জাপানৰ মাজত কূটনৈতিক সম্পর্ক স্থাপনৰ ৭০সংখ্যক বৰ্ষপূৰ্তি উদযাপন কৰিছো৷ মই অতিশয় আনন্দিত যে আমাৰ দুয়োখন দেশৰ সম্পর্ক কৌশলগত, অর্থনৈতিক বা মানুহৰ সৈতে মানুহৰ যোগাযোগ সৰ্বত্ৰ নিবিড় হৈছে।
মোৰ বন্ধু প্রধানমন্ত্রী কিশিদা @kishida230 শেহতীয়া বার্ষিক সন্মিলনৰ বাবে ভাৰত ভ্ৰমণলৈ আহি ক’ভিডোত্তৰ বিশ্বত আমাৰ বিশেষ কৌশলগত আৰু বিশ্ব অংশীদাৰিত্বক নিবিড় কৰাৰ ৰূপৰেখা প্ৰদান কৰিছে৷ এই উদ্দেশ্য বাস্তবায়িত কৰাৰ বাবে প্রধানমন্ত্রী কিশিদাৰ সৈতে কাম কৰি যোৱাৰ বাবে মই অতি আশাবাদী”৷

Prime Minister's Office
PM expresses happiness over 70 years of establishment of diplomatic relations between India and Japan
28 APR 2022 11:39AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness over 70 years of establishment of diplomatic relations between India and Japan today. Shri Modi further said that our ties have deepened in every sphere, whether strategic, economic or people-to-people contacts.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"As we celebrate 70 years of establishment of diplomatic relations between India and Japan today, I am happy to see that our ties have deepened in every sphere, whether strategic, economic or people-to-people contacts."
"The recent visit of my friend PM Kishida @kishida230 to India for the Annual Summit laid out a roadmap for deepening our Special Strategic and Global Partnership in a post-COVID world. I look forward to continue working with PM Kishida to realize that objective."