প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
নতুন দিল্লীত কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী সৰ্বানন্দ সোণোৱালৰ বাসগৃহত বিহু উদযাপন অনুষ্ঠানত অংশগ্ৰহণ কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
23 APR 2022 11:03PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে নতুন দিল্লীত কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী সৰ্বানন্দ সোণোৱালৰ বাসগৃহত বিহু উদযাপন অনুষ্ঠানত অংশগ্ৰহণ কৰে৷
‘টুইটাৰযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, "মন্ত্ৰীপৰিষদৰ মোৰ সতীৰ্থ @sarbanandsonwal ডাঙৰীয়াৰ সৈতে তেওঁৰ বাসভৱনত বিহু উদযাপন অনুষ্ঠানত অংশগ্ৰহণ কৰো। অসমৰ সমৃদ্ধ সংস্কৃতিক লৈ ভাৰতে গৌৰৱবোধ কৰে।"

Prime Minister's Office
PM attends the Bihu Celebrations at the residence of Union Minister, Sarbananda Sonowal in New Delhi
23 APR 2022 11:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has attended the Bihu Celebrations at the residence of Union Minister, Sarbananda Sonowal in New Delhi.
The Prime Minister tweeted;
"Joined the vibrant Bihu celebrations at the residence of my Ministerial colleague @sarbanandsonwal Ji. India is proud of the vibrant culture of Assam."