প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ইতালীগী প্রধান মন্ত্রী মারিও দ্রগহীবু কোবিদ-১৯দগী অথুবদা ফগৎলকপা ওইরসনু হায়না ফাইফ-মঙ্গোল পীখ্রে
20 APR 2022 7:30PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইতালীগী প্রধান মন্ত্রী মারিও দ্রগহীবু কোবিদ-১৯দগী অথুবদা ফগৎলকপা ওইরসনু হায়না ফাইফ-মঙ্গোল পীখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঐহাক্কী নুংশিরবা মরুপ ইতালীগী প্রধান মন্ত্রী মারিও দ্রগহীবু কোবিদ-১৯দগী অথুবদা ফগৎলকপা ওইরসনু হায়না ফাইফ-মঙ্গোল পীজরি। @Palazzo_Chigi”

Prime Minister's Office
PM wishes speedy recovery to the Prime Minister of Italy, Mario Draghi from COVID-19
20 APR 2022 7:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has wished the speedy recovery to the Prime Minister of Italy, Mario Draghi from COVID-19.
In a tweet, the Prime Minister said;
"I wish my dear friend Prime Minister Mario Draghi of Italy a speedy recovery from COVID-19. @Palazzo_Chigi"