প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে মন কী বাতৰ ওপৰত আধাৰিত এখন আলোচনী শ্বেয়াৰ কৰে ২৪ এপ্ৰিলত পৰৱৰ্তী মন কী বাত
17 APR 2022 8:51AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে মন কী বাতৰ শেহতীয়া খণ্ডৰ ওপৰত আধাৰিত এখন আলোচনী শ্বেয়াৰ কৰিছে। তেওঁ দেশবাসীক ২৪ এপ্ৰিলত সম্প্ৰচাৰ হ’বলগীয়া মন কী বাতৰ পৰৱৰ্তী খণ্ড শুনিবলৈও আহ্বান জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এইদৰে টুইট কৰেঃ যোৱা মাহৰ #MannKiBaat ওপৰত ইয়াত এখন আকৰ্ষণীয় আলোচনী আছে য'ত আমি ভাৰতৰ ৰপ্তানিত উত্থান, আয়ুৰ্বেদ ষ্টাৰ্ট-আপ, পানী সংৰক্ষণ আৰু পৰম্পৰাগত মেলাৰ দৰে বিভিন্ন বিষয়ৰ ওপৰত আলোচনা কৰিছিলো। ২৪ এপ্ৰিলত সম্প্ৰচাৰ হ’বলগীয়া মন কী বাতৰ পৰৱৰ্তী খণ্ডত আপোনালোকক পুনৰ লগ পাম।
http://davp.nic.in/ebook/mib/MannKiBaat_Hindi/index.html"

Prime Minister's Office
PM shares a magazine based on Mann ki Baat
Next Mann ki Baat on 24th April
17 APR 2022 8:51AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared a magazine based on the last episode of Mann ki Baat. The Prime Minister also asked people to tune in for next episode on 24th April.
The Prime Minister tweeted :
"Here is an interesting magazine on last month’s #MannKiBaat in which we discussed diverse topics like India’s exports jump, Ayurveda start-ups, water conservation and traditional fairs. Do join the next episode on the 24th.
http://davp.nic.in/ebook/mib/MannKiBaat_Hindi/index.html"