Prime Minister's Office
PM shares a magazine based on Mann ki Baat
Next Mann ki Baat on 24th April
17 APR 2022 8:51AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared a magazine based on the last episode of Mann ki Baat. The Prime Minister also asked people to tune in for next episode on 24th April.
The Prime Minister tweeted :
"Here is an interesting magazine on last month’s #MannKiBaat in which we discussed diverse topics like India’s exports jump, Ayurveda start-ups, water conservation and traditional fairs. Do join the next episode on the 24th.
http://davp.nic.in/ebook/mib/MannKiBaat_Hindi/index.html"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মন কী বাত্তা য়ুম্ফম ওইবা মেগাজিন অমা শিয়র তৌখ্রে
মথংগী মন কী বাত এপ্রিল ২৪দা পাংথোক্কনি
17 APR 2022 8:51AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মন কী বাতকী অরোইবা তাঙ্কক্তা য়ুম্ফম ওইবা মেগাজিন অমা শিয়র তৌখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদা এপ্রিল ২৪দা মথংগী তাঙ্ককা লোয়ননা লৈনবা হায়খি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীৎ তৌখি;
“মমাং থাগী #MannKiBaatতা ঐখোয়না হিরম কয়া অমদা খন্ন-নৈনবা হায়বদি ভারতকী এক্সপোর্ত্তা হায়গৎলকপা, আয়ুর্বেদাগী স্তার্ত-অপশিং, ঈশিং য়োকশিনবা অমসুং ত্রেদিস্নেলগী ফেয়রশিংদা নুঙাইরবা মেগাজিন অমা লৈখি। ২৪দা মথংগী তাঙ্কক্কীদমক শরুক য়াবিয়ু।
http://davp.nic.in/ebook/mib/MannKiBaat_Hindi/index.html"