ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ମନ କି ବାତ୍‍ ଉପରେ ଆଧାରିତ ଏକ ପତ୍ରିକାକୁ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
ପରବର୍ତ୍ତୀ ମନ୍ କି ବାତ ୨୪ ଏପ୍ରିଲରେ
17 APR 2022 8:51AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ମନ କି ବାତର ଶେଷ ପର୍ଯ୍ୟାୟ ଉପରେ ଆଧାର କରି ପ୍ରସ୍ତୁତ ଏକ ପତ୍ରିକାକୁ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି । ୨୪ ଏପ୍ରିଲରେ ପରବର୍ତ୍ତୀ ପର୍ଯ୍ୟାୟ ଶୁଣିବାକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ମଧ୍ୟ ଲୋକଙ୍କୁ କହିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି:
“ଗତ ମାସର ମନ୍‍ କି ବାତ୍‍ ରେ ଉପରେ ଆଧାରିତ ଏକ ଆକର୍ଷଣୀୟ ପତ୍ରିକା ଏଠାରେ ଅଛି, ଯେଉଁଥିରେ ଆମେ ଭାରତର ରପ୍ତାନି ଅଭିବୃଦ୍ଧି, ଆୟୁର୍ବେଦ ଷ୍ଟାର୍ଟ ଅପ୍‌, ଜଳ ସଂରକ୍ଷଣ ଏବଂ ପାରମ୍ପାରିକ ମେଳା ଭଳି ବିଭିନ୍ନ ବିଷୟ ଉପରେ ଆଲୋଚନା କରିଥିଲୁ । ୨୪ ରେ ପରବର୍ତ୍ତୀ ପର୍ଯ୍ୟାୟ ମନ୍‍ କି ବାତ୍‍ ରେ ଯୋଗ ଦିଅନ୍ତୁ ।”
http://davp.nic.in/ebook/mib/MannKiBaat_Hindi/index.html"

Prime Minister's Office
PM shares a magazine based on Mann ki Baat
Next Mann ki Baat on 24th April
17 APR 2022 8:51AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared a magazine based on the last episode of Mann ki Baat. The Prime Minister also asked people to tune in for next episode on 24th April.
The Prime Minister tweeted :
"Here is an interesting magazine on last month’s #MannKiBaat in which we discussed diverse topics like India’s exports jump, Ayurveda start-ups, water conservation and traditional fairs. Do join the next episode on the 24th.
http://davp.nic.in/ebook/mib/MannKiBaat_Hindi/index.html"