প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
গুজৰাটৰ জিলা পঞ্চায়তৰ সদস্যসকলৰে মিলিত প্ৰধানমন্ত্ৰী
13 APR 2022 10:24AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কালি গুজৰাটৰ জিলা পঞ্চায়তৰ সদস্যসকলৰ সৈতে মিলিত হয় আৰু গ্ৰামোন্নয়ন আৰু সামাজিক প্ৰগতিৰ অৰ্থে জনশক্তিক ব্যৱহাৰৰে সম্পৰ্কীয় বিষয়সমূহৰ সন্দৰ্ভত বিস্তৃতভাৱে আলোচনা কৰে।
এটি টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়;
"কালি গুজৰাটৰ জিলা পঞ্চায়তৰ সদস্যসকলৰ সৈতে এক ফলপ্ৰসূ বৈঠক অনুষ্ঠিত হয়। আমি গ্ৰামোন্নয়ন আৰু সামাজিক প্ৰগতিৰ অৰ্থে জনশক্তিক ব্যৱহাৰৰে সম্পৰ্কীয় বিষয়সমূহৰ সন্দৰ্ভত বিস্তৃতভাৱে কথা পাতো।"

Prime Minister's Office
PM meets District Panchayat members from Gujarat
13 APR 2022 10:24AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi yesterday, met District Panchayat members from Gujarat and talked at length about issues relating to rural development and leveraging Jan Shakti for societal progress.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Yesterday, had an excellent meeting with District Panchayat members from Gujarat. We talked at length about issues relating to rural development and leveraging Jan Shakti for societal progress."