Prime Minister's Office
PM meets District Panchayat members from Gujarat
13 APR 2022 10:24AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi yesterday, met District Panchayat members from Gujarat and talked at length about issues relating to rural development and leveraging Jan Shakti for societal progress.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Yesterday, had an excellent meeting with District Panchayat members from Gujarat. We talked at length about issues relating to rural development and leveraging Jan Shakti for societal progress."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না গুজরাতকী জিলা পঞ্চায়তকী মীহুৎশিংগা উনখ্রে
13 APR 2022 10:24AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙরাং গুজরাতকী জিলা পঞ্চায়তকী মীহুৎশিংগা উনখ্রে অমসুং খুঙ্গংগী চাউখৎ-থৌরাং অমসুং খুন্নাইদা চাউখৎপা পুরক্নবা জন শক্তি শীজিন্নবগা মরী লৈনবা সমস্যাশিংগী মতাংদা কুপ্না খন্নখি।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঙরাং, গুজরাত্তগী জিলা পঞ্চায়তকী মীহুৎশিংগা লোয়ননা মীফম অমা পাঙথোকখি। ঐখোয়না খুঙ্গংগী চাউখৎ-থৌরাং অমসুং খুন্নাইদা চাউখৎপা পুরক্নবা জন শক্তি শীজিন্নবগা মরী লৈনবা সমস্যাশিংগী মতাংদা কুপ্না খন্নখি।”