প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মন কী বাতৰ অৰ্থে চিন্তাৰাজি শ্বেয়াৰৰ আহ্বান প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
08 APR 2022 9:11AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে জনসাধাৰণক মন কী বাতৰ আগন্তুক খণ্ডলৈ তেওঁলোকৰ বাবে গুৰুত্বপূৰ্ণ বিষয় আৰু সমস্যাৰাজি সন্দৰ্ভত তেওঁলোকৰ চিন্তা শ্বেয়াৰ কৰিবলৈ আহ্বান জনাইছে। ধাৰণাৰাজি মাইগভ, নমো এপৰ জৰিয়তে শ্বেয়াৰ বা বাৰ্তাটো ৰেকৰ্ড কৰিবলৈ ১৮০০-১১-৭৮০০ নম্বৰত ডায়েল কৰিব পাৰে।
২৪ এপ্ৰিল, ২০২২ ত মন কী বাতৰ ৮৮ সংখ্যক খণ্ড সম্প্ৰচাৰ কৰা হ’ব।
মাইগভৰ আমন্ত্ৰণ শ্বেয়াৰ কৰি, প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এইবুলি টুইট কৰে;
"#MannKiBaat ৰ জৰিয়তে আমি তৃণমূল পৰ্য্যায়ৰ পৰিৱৰ্তন-সাধনকাৰীসকলৰ অসাধাৰণ কৃতিত্বৰাজিৰ আলোকপাত কৰো। আপোনাসৱ এনে অনুপ্ৰেৰণামূলক জীৱন যাত্ৰা সম্পৰ্কে অৱগত নেকি? যদি জ্ঞাত, সেয়া এই মাহৰ ২৪ এপ্ৰিলৰ কাৰ্য্যক্ৰমলৈ প্ৰেৰণ কৰক। মাইগভ, নমো এপত সেয়া লিখক বা বাৰ্তা ৰেকৰ্ড কৰিবলৈ ১৮০০-১১-৭৮০০ নম্বৰত ডায়েল কৰক।"

Prime Minister's Office
PM invites ideas for Mann Ki Baat
08 APR 2022 9:11AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has invited people to share the thoughts on themes and issues that matter to them for upcoming episode of Mann ki Baat. The ideas can be shared through MyGov, Namo App, or dial the number 1800-11-7800 to record the message.
The 88th episode of Mann Ki Baat will take place on 24th April 2022.
Sharing MyGov invitation, the Prime Minister tweeted;
"Through #MannKiBaat we celebrate the extraordinary feats of grassroots level change-makers. Do you know of such inspiring life journeys? Share them for this month’s programme on the 24th. Write on MyGov, NaMo App or dial 1800-11-7800 to record a message."