Prime Minister's Office
PM invites ideas for Mann Ki Baat
08 APR 2022 9:11AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has invited people to share the thoughts on themes and issues that matter to them for upcoming episode of Mann ki Baat. The ideas can be shared through MyGov, Namo App, or dial the number 1800-11-7800 to record the message.
The 88th episode of Mann Ki Baat will take place on 24th April 2022.
Sharing MyGov invitation, the Prime Minister tweeted;
"Through #MannKiBaat we celebrate the extraordinary feats of grassroots level change-makers. Do you know of such inspiring life journeys? Share them for this month’s programme on the 24th. Write on MyGov, NaMo App or dial 1800-11-7800 to record a message."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মন কি বাতকী ৱাখল্লোন কৌরি
08 APR 2022 9:11AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লাক্কদৌরিবা মন কি বাতকী তাঙ্কক্কীদমক মীয়ামগী মফমদা মখোয়গা মরী লৈনবা হীরমশিং অমদি ৱাফমশিংগী মতাঙদা ৱাখল্লোন কৌরি‍। ৱাখল্লোনশিং অসি মাইগোবো নামো এপকী খুত্থাঙদা হায়রকপা য়াগনি নৎত্রগা পাউজেল রেকোর্দ তৌনবগীদমক ১৮০০-১১-৭৮০০দা খিংলকপা য়াগনি‍।
মন কি বাৎকী ৮৮শুবা তাঙ্কক এপ্রিল ২৪, ২০২২দা শন্দোক্কনি‍।
মাইগোব ইনভাইতেসন শেয়র তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌখি;
#MannKiBaat কী খুত্থাঙদা ঐখোয়না গ্রাসরুত থাক্তা অহোংবা পুরক্লিবশিংগী শিংথানিংঙাই ওইরবা থৌওংশিংগীদমক হরাও তয়ামবা ফোঙদোক্লি‍। অদোম অসিগুম্বা পুক্নিং থৌগৎনিংঙাই ওইরবা পুন্সি খোঙচৎকী মরমদা খঙবিবরা? লৈরবদি মদুবু থা অসিগী ২৪দা পাঙথোক্কদৌরিবা থৌরমগীদমক শেয়র তৌবিরকউ‍। মাইগোব, নামো এপতা ইবিরকউ নৎত্রগা পাউজেল রেকোর্দ তৌনবগীদমক ১৮০০-১১-৭৮০০দা খিংবিরকউ‍।”