ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ‘ମନ କୀ ବାତ’ ସମ୍ଭାଷଣ ପାଇଁ ନୂଆ ତଥ୍ୟ ଆହ୍ୱାନ
08 APR 2022 9:11AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଗତ ୮୭ ମାସ ହେଲା ମାସର ପ୍ରତି ଶେଷ ରବିବାରରେ ନିଜର ମନକଥାକୁ ଦେଶବାସୀଙ୍କ ସହ କଥୋପକଥନ ମାଧ୍ୟମରେ ପ୍ରକାଶ କରି ଆସୁଛନ୍ତି । ଆସନ୍ତା ୮୮ତମ ସମ୍ଭାଷଣ ଏପ୍ରିଲ ୨୪ ତାରିଖ ଦିନ ଅନୁଷ୍ଠିତ ହେବ । ଏଥିରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଦେଶବାସୀଙ୍କୁ ସମ୍ବୋଧନ କରିବେ । ଏଥି ସହିତ ସମାଜର ସବା ତଳ ସ୍ତରରେ ଘଟୁଥିବା ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ଘଟଣା କିମ୍ବା ସମାଜକୁ ବଦଳାଇ ଦେବା ଭଳି ବ୍ୟକ୍ତିଙ୍କ ସମ୍ପର୍କରେ ଜାଣିଥିଲେ ଏସବୁକୁ ନେଇ ଅଂଶ ଗ୍ରହଣ ପାଇଁ ମଧ୍ୟ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ଆହ୍ୱାନ ଦେଇଛନ୍ତି । ଏସବୁକୁ ମାଇଁ ଗଭ, ନମୋ ଆପ କିମ୍ବା ୧୮୦୦୧୧୭୮୦୦ ଟେଲିଫୋନ ନମ୍ବରକୁ ଡାଏଲ କରି ଯେ କୌଣସି ଦେଶବାସୀ ଜଣାଇ ପାରିବେ । ଏହି ଟେଲିଫୋନରେ ସେମାନଙ୍କ ଚିନ୍ତାଧାରା ଏବଂ ଅଭିଜ୍ଞତା ରେକର୍ଡ କରାଯାଇପାରିବ । ଏଥିପଇଁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ ଯୋଗେ ଜନସାଧାରଣଙ୍କୁ ଅନୁରୋଧ ମଧ୍ୟ କରିଛନ୍ତି ।

Prime Minister's Office
PM invites ideas for Mann Ki Baat
08 APR 2022 9:11AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has invited people to share the thoughts on themes and issues that matter to them for upcoming episode of Mann ki Baat. The ideas can be shared through MyGov, Namo App, or dial the number 1800-11-7800 to record the message.
The 88th episode of Mann Ki Baat will take place on 24th April 2022.
Sharing MyGov invitation, the Prime Minister tweeted;
"Through #MannKiBaat we celebrate the extraordinary feats of grassroots level change-makers. Do you know of such inspiring life journeys? Share them for this month’s programme on the 24th. Write on MyGov, NaMo App or dial 1800-11-7800 to record a message."