প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ফিলান্থ্রোপিস্ত অমসুং হ্যুমেনিতরিয়ন বিলকিস ইধীনা লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে
16 APR 2022 6:40PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফিলান্থ্রোপিস্ত অমসুং হ্যুমেনিতরিয়ন বিলকিস ইধীনা লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে। মহাক্না মশাগী পুন্সি চুপ্পদা মীওইবা খুন্নাইগী তেংবাংদুনা লাকখিবনা মালেম পুম্বগী মীওইগী পুন্সিদা মফম কনবা ঙমখি হায়না শ্রী মোদীনা হায়খি।
প্রধান মহাক্কী ত্বীত অমদা অসুম্না ফোংদোকখিঃ
“বিলকিস ইধীনা লৈখিদবদা থম্মোই শেংনা নুংঙাইতবা ফোংদোকচরি। মহাক্না মশাগী পুন্সি চুপ্পদা মীওইবা খুন্নাইগী তেংবাংদুনা লাকখিবনা মালেম পুম্বগী মীওইগী পুন্সিদা মফম কনবা ঙমখি। মহাক্কী থৱাইনা শান্তি ওইনা লৈবা ওইসনু”।

Prime Minister's Office
PM condoles the demise of philanthropist and humanitarian Bilquis Edhi
16 APR 2022 6:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the demise of philanthropist and humanitarian Bilquis Edhi. Shri Modi said that her life long dedication to humanitarian work touched the lives of people across the globe.
In a tweet, the Prime Minister said;
"My sincere condolences on the passing of Bilquis Edhi. Her life long dedication to humanitarian work touched the lives of people across the globe. People in India too remember her fondly. May her soul rest in peace."