প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
১৬ এপ্ৰিলত মৰবীত হনুমান জীৰ ১০৮ ফুট ওখ মূৰ্তি উন্মোচন কৰিব প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
15 APR 2022 3:49PM by PIB Guwahati
হনুমান জয়ন্তী উপলক্ষে ১৬ এপ্ৰিল, ২০২২ৰ পুৱা ১১ বজাত প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে গুজৰাটৰ মৰবীত হনুমান জীৰ ১০৮ ফুট ওখ মূৰ্তি উন্মোচন কৰিব৷
এই মূৰ্তিটো সমগ্ৰ দেশৰ চাৰিটা কোণত #Hanumanji4dham প্ৰকল্পৰ অধীনত স্থাপন কৰিবলগীয়া ৪টা মূৰ্তিৰ দ্বিতীয়টো মূৰ্তি৷ এই মূৰ্তিটো মৰবীৰ পৰম পূজ্য বাপু কেশৱানন্দ জীৰ আশ্ৰমৰ পশ্চিম দিশত স্থাপন কৰা হ’ব৷
২০১০ চনত ছিমলাত উত্তৰ দিশত প্ৰথমটো মূৰ্তি স্থাপন কৰা হৈছে৷ দক্ষিণৰ মূৰ্তিটোৰ কাম ৰামেশ্বৰমত ইতিমধ্যে আৰম্ভ কৰা হৈছে৷

Prime Minister's Office
PM to unveil 108 ft statue of Hanuman ji in Morbi on 16th April
15 APR 2022 3:49PM by PIB Delhi
On the occasion of Hanuman Jayanti, Prime Minister Shri Narendra Modi will unveil a 108 ft statue of Hanuman ji in Morbi, Gujarat on 16 April, 2022 at 11 AM via video conferencing.
This statue is the second of the 4 statues being set up in the four directions across the country, as part of #Hanumanji4dham project. It has been set up in the west, at the Ashram of Param Pujya Bapu Keshvanand ji in Morbi.
The first statue of the series was set up in the north in Shimla in 2010. Work on the statue in the south at Rameswaram has been started.