প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এপ্রিল ১৬তা মোর্বিদা ফুত ১০৮ ৱাংবা হনুমানজীগী মুর্তীগী মাইখুম হাইদোক্লগনি
15 APR 2022 3:49PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীনা এপ্রিল ১৬, ২০২২গী হনুমান জয়ন্তীগী থৌরমগা মরী লৈননা অয়ুক্কী পুং ১১ তাবা মতমদা ভিদিও কনফরেন্সিংগী খুত্থাংদা গুজরাতকী মোর্বিদা ফুত ১০৮ ৱাংবা হনুমানজীগী মুর্তীগী মাইখুম হাইদোক্লগনি।
মুর্তী অসি #Hanumanji4dham প্রোজেক্তকী শরুক অমা ওইনা লৈবাক্কী মাইকৈ মরিদা খিনগদবা মুর্তী মরিগী মনুংদা অনিশুবনি। অহানবা মুর্তী অসি নোংচুপ মাইকৈগী ওইনা মোর্বিগী পরম পুজ্য বাপু কেশবানন্দজীগী আশ্রমদা খিনবনি।
পরিং অসিগী অহানবা মুর্তী অসিনা ইং ২০১০দা অৱাং মাইকৈগী ওইনা শিম্লাদা খিনখিবনি। রামেশ্বরমদা খিনগদবা খা মাইকৈগী মুর্তীগী থবক হৌজিক হৌখ্রে।

Prime Minister's Office
PM to unveil 108 ft statue of Hanuman ji in Morbi on 16th April
15 APR 2022 3:49PM by PIB Delhi
On the occasion of Hanuman Jayanti, Prime Minister Shri Narendra Modi will unveil a 108 ft statue of Hanuman ji in Morbi, Gujarat on 16 April, 2022 at 11 AM via video conferencing.
This statue is the second of the 4 statues being set up in the four directions across the country, as part of #Hanumanji4dham project. It has been set up in the west, at the Ashram of Param Pujya Bapu Keshvanand ji in Morbi.
The first statue of the series was set up in the north in Shimla in 2010. Work on the statue in the south at Rameswaram has been started.