প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা বৈশাখীগী নুংঙাইরবা থৌরমদা মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
14 APR 2022 9:10AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বৈশাখীগী নুংঙাইরবা থৌরমদা মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত অমদা অসুম্না হায়খিঃ
“মীয়ামদা বৈশাখীগী য়াইফ পাউজেল পীজরি। কুমহৈ অসিনা ঐখোয় পুম্নমক্কী পুন্সিদা নুংঙাই-য়াইফবগী ইথিল হেনগৎহনবা ওইসনু হায়না থৌনিজরি। মীয়াম খুদিংনা মায় পাকপা অমসুং নুংঙাই য়াইফবা ওইরসনু”।

Prime Minister's Office
PM greets people on the special occasion of Baisakhi
14 APR 2022 9:10AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted people on the special occasion of Baisakhi.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Baisakhi greetings to everyone. I pray that this festival furthers the spirit of joy and well-being in our lives. May everyone be blessed with success and prosperity."