প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না গুজরাতকী ভারুচতা ফেক্তরী অমদা লাইবক থিবা থৌদোক অমদা লৈখিদবশিং অদুগীদমক্তা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে
পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে
11 APR 2022 2:11PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গুজরাতকী ভারুচতা ফেক্তরী অমদা লাইবক থিবা থৌদোক অমনা মরম ওইরগা লৈখিদবশিং অদুগীদমক্তা থমোই শিক্না নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা প্রাইম মিনিস্তরস রিলীফ ফন্দ (পি.এম.এন.আর.এফ.)তগী থৌদোক অদুদা লৈখিদবা অদুগী খ্বাইদগী নক্নবা ইমুং-মনুংশিংদা লুপা লাখ ২গী অমসুং শোকখিবশিং অদুদনা লুপা ৫০,০০০গী এক্স গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা ত্বীত তৌরকখি;
“পি.এম. @narendramodi না ভারুচতা ফেক্তরী অমদা লাইবক থিবা থৌদোক অমনা মরম ওইরগা লৈখিদবশিং অদুগীদমক্তা থমোই শোক্না নুংঙাইতবা ফোংদোকখি। মহাক্না অৱাবা নংলবা ইমুংশিং অদুদা অৱাবা ফোংদোক্লি।
পি.এম.এন.আর.এফ.তগী মীপুম খুদিংমক্তা লুপা লাখ ২গী এক্স গ্রেসিয়া অমা লৈখিদবা অদুগী খ্বাইদগী নক্নবা ইমুং-মনুংশিং অদুদা পীরগনি। অশোকপশিং অদুদনা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি।”

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to mishap at a factory in Bharuch, Gujarat
Announces ex-gratia from PMNRF
11 APR 2022 2:11PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to mishap at a factory in Bharuch, Gujarat. The Prime Minister has also announced an ex-gratia of Rs. 2 Lakhs to the next kin of the deceased and Rs. 50,000 to those injured in the incident from Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF).
The Prime Minister Office tweeted;
"PM @narendramodi has expressed grief on the loss of lives due to a mishap at a factory in Bharuch. He extends condolences to the bereaved families.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh each from PMNRF would be given to the next of kin of the deceased. The injured would be given Rs. 50,000."