প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ভাৰতৰ প্ৰাক্তন মুখ্য ন্যায়াধীশ আৰচি লহোটীৰ মৃত্যুত শোক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
24 MAR 2022 9:10AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ভাৰতৰ প্ৰাক্তন মুখ্য ন্যায়াধীশ আৰচি লহোটীৰ বিয়োগত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
এটি টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়;
"প্ৰাক্তন চিজেআই আৰচি লহোটী জীৰ দেহাৱসানত ব্যথিত। ন্যায়পালিকালৈ আগবঢ়োৱা অৱদান আৰু অৱহেলিতৰ ক্ষীপ্ৰ ন্যায় নিশ্চিতকৰণত গুৰুত্ব আৰোপৰ বাবে তেওঁ স্মৰণীয় হৈ থাকিব। তেওঁৰ পৰিয়ালবৰ্গ আৰু শুভাকাংক্ষীসকলৰ প্ৰতি সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছো। ঔম শান্তি।"

Prime Minister's Office
PM condoles demise of former Chief Justice of India, Shri RC Lahoti
24 MAR 2022 9:10AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of former Chief Justice of India, Shri RC Lahoti.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Anguished by the passing away of former CJI Shri RC Lahoti Ji. He will be remembered for his contributions to the judiciary and emphasis on ensuring speedy justice to the underprivileged. Condolences to his family and well-wishers. Om Shanti."