Prime Minister's Office
PM condoles demise of former Chief Justice of India, Shri RC Lahoti
24 MAR 2022 9:10AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of former Chief Justice of India, Shri RC Lahoti.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Anguished by the passing away of former CJI Shri RC Lahoti Ji. He will be remembered for his contributions to the judiciary and emphasis on ensuring speedy justice to the underprivileged. Condolences to his family and well-wishers. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না হান্নগী চীফ জস্তিস ওফ ইন্দিয়া, শ্রী আর.সি. লহোতিনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
24 MAR 2022 9:10AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হান্নগী চীফ জস্তিস ওফ ইন্দিয়া, শ্রী আর.সি. লহোতিনা লৈখিদবদা থম্মোয় শোক্না নুংঙাইতবা ফোঙদোকখ্রে‍।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“হান্নগী সি.জে.আই. শ্রী আর.সি. লহোতিনা লৈখিদবদা পুক্নিং ৱাহল্লে‍। মহাকপু ৱায়েল লোয়শঙদা মহাক্না লৌরমবা থৌদাং অমসুং খুদোংচাদ্রবা কাঙলুপ্তা খোঙলৈ থুনা অচুম্বা ৱায়েল ফংহনবদা অহেনবা মীৎয়েঙ চঙলমবগীদমক্তা নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি‍। মহাক্কী ইমুং মনুং অমসুং মহাকপু লুনা খঞ্জবশিংগী মফমদা নুংঙাইতবা ফোঙদোকচরি‍। ওম শান্তি‍।”