হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৮৩.২৬ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিন দোজ করোর ১.২৩ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি ঙসি ১৫,৮৫৯দা হন্থখ্রে; ভারতকী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৪%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,২৭০ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭৫%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ০.২৬% ওইরি
28 MAR 2022 9:04AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৮৩.২৬ (১,৮৩,২৬,৩৫,৬৭৩) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,১৭,৮৯,২১৬কী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ১.২৩ (১,২৩,৭৫,৭৬২) দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪০৩৪৮৬
অনিশুবা দোজ
৯৯৯৬৫৭৪
প্রিকোসন দোজ
৪৪২৪০০২
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪১২৮২৬
অনিশুবা দোজ
১৭৫০২০৪০
প্রিকোসন দোজ
৬৭৯৯৩৬৪
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
১২৩৭৫৭৬২
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫৬৮৩৩৯৯৯
অনিশুবা দোজ
৩৭২৪৮৭৪৩
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫৪৩০৪৬৮৮
অনিশুবা দোজ
৪৬৩৬৬৭৮৪২
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০২৬৯৫৮২৬
অনিশুবা দোজ
১৮৪৮০১০৮৩
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৬৭০০৯৭৪
অনিশুবা দোজ
১১৫১১১৭৭৮
প্রিকোসন দোজ
১১৩৫৬৬৮৬
প্রিকোসন দোজ
২,২৫,৮০,০৫২
অপুনবা
১,৮৩,২৬,৩৫,৬৭৩
মখা তানা অদুমক হান্থরকপগী ত্রেন্দ অসি তুং ইল্লদুনা, ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি মখা তানা ঙসি ১৫,৮৫৯ দা হন্থখ্রে, লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৪%তা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৫%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১,৫৬৭ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৪,৮৩,৮২৯ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,২৭০ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,৩২,৩৮৯ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৮.৭৩ (৭৮,৭৩,৫৫,৩৫৪) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.২৬% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.২৯% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 183.26 Cr
Over 1.23 Cr vaccine doses administered for age group 12-14 years
India's Active caseload declines to 15,859 today; stands at 0.04% of India’s total Positive Cases
1,270 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.75%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.26%
28 MAR 2022 9:04AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 183.26 Cr (1,83,26,35,673) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,17,89,216 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 1.23 Cr (1,23,75,762) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10403486
2nd Dose
9996574
Precaution Dose
4424002
FLWs
1st Dose
18412826
2nd Dose
17502040
Precaution Dose
6799364
Age Group 12-14 years
1st Dose
12375762
Age Group 15-18 years
1st Dose
56833999
2nd Dose
37248743
Age Group 18-44 years
1st Dose
554304688
2nd Dose
463667842
Age Group 45-59 years
1st Dose
202695826
2nd Dose
184801083
Over 60 years
1st Dose
126700974
2nd Dose
115111778
Precaution Dose
11356686
Precaution Dose
2,25,80,052
Total
1,83,26,35,673
Following a continuous downward trend, India’s Active Caseload has declined to 15,859 today, constituting 0.04% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.75%. 1,567 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,24,83,829.
1,270 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,32,389 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 78.73 Cr (78,73,55,354) cumulative tests.
There has been a sustained fall in the weekly and daily Positivity Rates too. Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.26% and the Daily Positivity rate is also reported to be 0.29%.