Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives in a bus accident in Chittoor, Andhra Pradesh; approves ex-gratia from PMNRF for victims
27 MAR 2022 12:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the loss of lives in a tragic bus accident in Chittoor, Andhra Pradesh.
The Prime Minister has also approved an ex-gratia of Rs. 2 lakh each to the next of kin of the deceased and Rs. 50,000 to the those injured in the accident from Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF).
The Prime Minister Office tweeted;
"Pained by the loss of lives in a tragic bus accident in Chittoor, AP. Condolences to the bereaved families. I hope the injured recover soon.
The next of kin of the deceased would be given Rs. 2 lakh from PMNRF and Rs. 50,000 would be given to the injured: PM @narendramodi"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা আন্ধ্র প্রদেশকী চিত্তুরদা বস এক্সিদেন্ত অমনা মরম ওইদুনা মীওই কয়া লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে; অৱাবা তারবশিংগী মফমদা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রেসিয়াগী অয়াবা পীখ্রে
27 MAR 2022 12:41PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা আন্ধ্র প্রদেশকী চিত্তুরদা য়াম্না নুংঙাইতবা বস এক্সিদেন্ত অমনা মরম ওইদুনা মীওই কয়াগী পুন্সি মাংহনখিবদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা প্রাইম মিনিস্তরস নেস্নেল রিলিফ ফন্দ (পি.এম.এন.আর.এফ.)দগী লৈখিদ্রবশিংগী নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইদা লুপা লাখ অনি/অনি অমসুং খুদোংথিবা থৌদোক অসিদা অশোক-অপন নংলবশিংদা লুপা লিশিং য়াঙ্খৈ/য়াঙ্খৈগী এক্স-গ্রেসিয়া পীনবসু অয়াবা পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা ত্বীৎ তৌখি;
আন্ধ্র প্রদেশকী চিত্তুরদা য়াম্না নুংঙাইতবা বস এক্সিদেন্ত অমদা লৈখিদ্রবশিংগীদমক্তা থম্মোয় শোক্না নুংঙাইতবা ফাওজৈ। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। শোক্লবশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্লগনি হায়না ঐহাক্না আশা তৌজরি।
পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লৈখিদ্রবশিংগী নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইদা লুপা লাখ ২ অমসুং অশোক-অপন নংলবশিংদনা লুপা লিশিং ৫০,০০০ পীরগনি: PM @narendramodi”