ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଯୋଗ ଅଭ୍ୟାସ ପାଇଁ ବିଭିନ୍ନ ରାଷ୍ଟ୍ରର ଲୋକଙ୍କୁ ଏକାଠି କରିଥିବାରୁ କତାରର ଦୋହା ଠାରେ ଥିବା ଭାରତୀୟ ଦୂତାବାସକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
26 MAR 2022 9:11AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଯୋଗ ଅଭ୍ୟାସ ପାଇଁ ବିଭିନ୍ନ ରାଷ୍ଟ୍ରର ଲୋକଙ୍କୁ ଏକାଠି କରିଥିବାରୁ କତାରର ଦୋହା ଠାରେ ଥିବା ଭାରତୀୟ ଦୂତାବାସର ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି । ସେ ଆହୁରି ମଧ୍ୟ କହିଛନ୍ତି ଯେ ଯୋଗ ଭଲ ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ଏବଂ ସୁସ୍ଥତା ପାଇଁ ବିଶ୍ୱକୁ ଏକତ୍ରିତ କରୁଛି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍‍ କରିଛନ୍ତି;
“ଯୋଗ ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ଏବଂ ସୁସ୍ଥତା ପାଇଁ ବିଶ୍ୱକୁ ଏକଜୁଟ କରୁଛି । ଯୋଗ ଅଭ୍ୟାସ ପାଇଁ ବିଭିନ୍ନ ଦେଶର ଲୋକଙ୍କୁ ଏକାଠି କରିବା ପାଇଁ ଦୋହା ଠାରେ ଥିବା ଭାରତୀୟ ଦୂତାବାସଙ୍କ ଏକ ମହତ୍‍ ପ୍ରୟାସ ।”

Prime Minister's Office
PM applauds Indian Embassy in Doha, Qatar for bringing together people from several Nations for practising yoga
26 MAR 2022 9:11AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has applauded great effort of Indian Embassy in Doha, Qatar for bringing together people from several Nations for practising yoga. He also said that Yoga is uniting the world in pursuit of good health and wellness.
The Prime Minister tweeted;
"Yoga is uniting the world in pursuit of good health and wellness. A great effort by @IndEmbDoha of bringing together people from several nations for practising Yoga."