রেলৱে মন্ত্রালয়
রেলৱেনা লিনেন, ব্লানকেৎ অমসুং ত্রেন মনুংগী পর্দাশিং পীবদা অথিংবা থম্লম্বা অদু খুদক্তগী লৌথোকখ্রে
10 MAR 2022 4:45PM by PIB Imphal
কোবিদ-১৯না মরম ওইদুনা লাইচৎ অমদি কোবিদ প্রোতোকেলগী য়েংদুনা ত্রেনশিংনা পেসেঞ্জরশিং পুথোক পুশিন তৌবগীদমক স্তেন্দর্দ ওপরেতিং প্রোতোকোল (এস.ও.পি) ইসু তৌখি, মদুদা লিনেন, ব্লানকেৎ অমসুং ত্রেন মনুংগী পর্দাশিংদা অথিবা থমখি।
রেলৱেনা হৌজিক লিনেন, ব্লানকেৎ অমসুং ত্রেন মনুংগী পর্দাশিং পীবদা অথিংবা থম্লম্বা অদু খুদক্তগী লৌথোক্নবা ৱারেপ লৌখ্রে অমদি পোৎলমশিং অসি কোবিদ মতম মমাংদা পীরম্বা অদুম্না পীরগনি।

Ministry of Railways
Railways withdraws restriction on provision of linen, blankets and curtains inside trains with immediate effect
10 MAR 2022 4:45PM by PIB Delhi
In view of Pandemic and Covid Protocol due to Covid-19, Standard Operating Protocol (SOP) for Movement of passengers by trains was issued which imposed the restriction on linen, blankets and curtains inside trains.
Railways have now decided to withdraw the above restriction with regard to supply of linen, blankets and curtains inside the train with immediate effect and the same may be provided as per applicability during Pre-Covid period.