প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না পেসেঞ্জর ফ্লাইৎ এম.য়ু.৫৭৩৫ ক্রাশ তৌখিবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
21 MAR 2022 7:33PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীওই ১৩২ পুদুনা পাইখিবা পেসেঞ্জর ফ্লাইৎ এম.য়ু.৫৭৩৫না চিনাগী গুৱাংসিদা ক্রাশ তৌখিবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“চিনাগী গুৱাংসিদা মীওই ১৩২ য়াওবা পেসেঞ্জর ফ্লাইৎ এম.য়ু.৫৭৩৫ ক্রাশ তৌখ্রে হায়না তাবদা য়াম্না নুংঙাইতবা ফাওই। ক্রাশ অদুদা অৱা নংখ্রবা অমসুং মখোয়গী ইমুং-মনুংগী মীওইশিংগী অৱাবদা ঐখোয়না শরুক য়াজরি অমসুং মখোয়গীদমক থৌনিজরি।”

Prime Minister's Office
PM expresses grief over the crash of the passenger flight MU5735
21 MAR 2022 7:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the crash of the passenger flight MU5735 carrying 132 people on board in China’s Guangxi.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Deeply shocked and saddened to learn about the crash of the passenger flight MU5735 with 132 on board in China’s Guangxi. Our thoughts and prayers are with the victims of the crash and their family members."