প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
বঙ্গলাদেশকী প্রধান মন্ত্রীগী সেক্যুরিতী এদভাইজর মেজর জেনরেল (রিতয়ার্দ) তারিক অহমেদ সিদ্দিকিনা প্রধান মন্ত্রীগা উনখ্রে
07 MAR 2022 9:31PM by PIB Imphal
বঙ্গলাদেশকী প্রধান মন্ত্রীগী সেক্যুরিতী এদভাইজর মেজর জেনরেল (রিতয়ার্দ) তারিক অহমেদ সিদ্দিকিনা ঙসি প্রধান মন্ত্রী মোদীগা উনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ২০২১গী মার্চ থাদা চৎখিবা মহাক্কী বঙ্গলাদেশ খোংচৎ অদু নৌহৌনা নিংশিংখি অমদি প্রধান মন্ত্রী শৈখ হসিনাগী মফমদা মহাক্কী ওইবা য়াইফ পাউজেল পীখি।
শ্রী সিদ্দিকিনা প্রধান মন্ত্রীবু ভারত-বঙ্গলাদেশ মরূপ ওইবগী মরী হেন্না চেৎশিলহনবা অমদি কোবিদ-১৯ লাইচৎ য়াওনা ক্রাইসিসকী মতমদা বঙ্গাদেশকা লোয়ননা খোংফম চেৎনা লেপ্পগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখি।
বঙ্গলাদেশপু হিরম খুদিংদা চাউখৎপা পুরকপদা প্রধান মন্ত্রী শৈখ হসিনাগী লিদরশিপ্পু প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখি অমদি ভারত-বঙ্গলাদেশকী মরী মকা তানা চেৎশিলহনবদা মহাক্কা লোয়ননা থবক তৌমিন্ননবা মহাক্কী ওইবা ৱাফম ফোংদোকখি।

Prime Minister's Office
Call on the Prime Minister by Major General (Retd.) Tarique Ahmed Siddique, Security Advisor to the Prime Minister of Bangladesh
07 MAR 2022 9:31PM by PIB Delhi
Major General (Retd.) Tarique Ahmed Siddique, Security Advisor to the Prime Minister of Bangladesh called on Prime Minister Modi today.
The Prime Minister fondly recalled his visit to Bangladesh in March, 2021, and conveyed his best wishes to Prime Minister Sheikh Hasina.
Mr. Siddique thanked the Prime Minister for strengthening India-Bangladesh friendship and standing firmly with Bangladesh in times of crises, including the Covid-19 pandemic.
The Prime Minister commended the leadership of Prime Minister Sheikh Hasina in ensuring all round development of Bangladesh and expressed his commitment to work with her to further strengthen India-Bangladesh ties.