প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইন্তরনেস্নেল ৱুমেন্স দেদা কচ্ছতা পাংথোকপা সেমিনারদা ৱা ঙাংগনি
সেমিনার অসি সমাজদা নুপী লাইনিংবীশিংগী থৌদাং অমসুং ৱুমেন ইম্পৱারমেন্তকী মায়কৈদা মখোয়গী থৌদাং অদু শকখংনবা পাংথোকপনি
07 MAR 2022 3:25PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইন্তরনেস্নেল ৱুমেন দেদা কচ্ছকী ধোরদোদা লৈরিবা নুপী লাইনিংবীশিংগী কেম্পদা পাংথোকপা সেমিনার অমদা নুমিদাং পুং ৬ তাবা মতমদা ভিদিও কনফরেন্সিংগী থোংদা ৱা ঙাংগনি। সেমিনার অসি সমাজদা নুপী লাইনিংবীশিংগী থৌদাং অমসুং ৱুমেন ইম্পৱারমেন্তকী মায়কৈদা মখোয়গী থৌদাং অদু শকখংনবা পাংথোকপনি। ধোরদোদা পাংথোকপা সেমিনার অসিদা নুপী লাইনিংবী ৫০০ হেনবনা শরুক য়াগনি।
সেমিনার অসিদা কলচর, রিলিজন, ফিমেল অপলিফমেন্ত, সেক্যুরিতী, সোসিএল স্তেতস অমসুং ইন্দিয়া কলচরদা নুপীগী থৌদাংদা সেসনশিং য়াওরি। মসিদা নুপীশিংগী এচিবমেন্তশিংগা লোয়ননা নুপীশিংবু কানবা ফংহল্লিবা কেন্দ্র অমসুং রাজ্য সরকারশিংগী ৱেলফেয়র স্কিমশিংসু খন্ন নৈনগনি।
সেমিনার অসিদা কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রীমতী স্মৃতি জুবিন ইরানি, কেন্দ্রগী রাজ্য মন্ত্রী সধভি নিরঞ্জন জ্যোতি, দা. ভারতি প্রবিন পৱারসু শরুক য়াগনি। থৌরম অসিদা সধবি রিথামবরা, মহা মন্দলেশ্বর কানকেশ্বরি য়াওনা অতোপ্পা শক্নাইরবশিং শরুক য়াগনি।

Prime Minister's Office
PM to address Seminar on International Women's Day being organized in Kutch
Seminar being ​​organized to recognise the role of women saints in society and their contribution towards women empowerment
07 MAR 2022 3:25PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address a Seminar on International Women's Day, at women saint’s camp at Dhordo, Kutch at 6 PM through video conferencing. The Seminar is being organized to recognise the role of women saints in the society and their contribution towards women empowerment. Over 500 women saints will attend the Seminar in Dhordo.
The seminar will include sessions on culture, religion, female upliftment, security, social status and role of women in India culture. The welfare schemes of central & state Governments benefiting women along with achievements of women will also be discussed.
The Seminar will also witness participation of Union Minister Ms. Smriti Zubin Irani, Union Ministers of State Sadhvi Niranjan Jyoti Dr. Bharati Pravin Pawar. The event will be graced by Sadhvi Rithambara, Maha Mandleshwar Kankeshwari Devi among others.