প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
উৰিষ্যাৰ প্ৰাক্তন মুখ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী হেমানন্দ বিছৱালৰ মৃত্যুত শোক প্ৰকাশ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
25 FEB 2022 10:34PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে উৰিষ্যাৰ প্ৰাক্তন মুখ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী হেমানন্দ বিছৱালৰ মৃত্যুত শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"উৰিষ্যাৰ প্ৰাক্তন মুখ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী হেমানন্দা ভিছোৱালজীৰ মৃত্যুত দুখিত। তেওঁ বহু বছৰ ধৰি ৰাজহুৱা জীৱনত সক্ৰিয় আছিল আৰু জনসাধাৰণৰ মাজত ব্যাপকভাৱে কাম কৰিছিল। এই দুখৰ সময়ত, তেওঁৰ পৰিয়াল আৰু সমৰ্থকসকললৈ মোৰ সমবেদনা যাচিছোঁ। ঔঁম শান্তি।"

Prime Minister's Office
PM condoles passing away of former Odisha CM Shri Hemananda Biswal
25 FEB 2022 10:34PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of former Chief Minister of Odisha, Shri Hemananda Biswal.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Anguished by the passing away of former Odisha CM Shri Hemananda Biswal Ji. He was active in public life for many years and worked extensively among people. In this sad hour, my thoughts are with his family and supporters. Om Shanti."